H

10Km Amersfoort sponsorloop

Harvey Slagter

Raised

3,100
619% reached of my target amount €500

Beste Donateurs,

Mijn naam is Harvey (22) en ik ga de 10km van Amersfoort lopen op 11 Juni 2023. Naast het hardlopen wil ik geld inzamelen voor het Stichting Parkinsonfonds. Ik heb gekozen voor deze stichting omdat mijn broer Stuart(31) afgelopen jaar te horen heeft gekregen dat hij parkinson heeft. Het is een ziekte waar ik tot vorig jaar weinig vanaf wist en het eigenlijk alleen maar in verband bracht met oudere mensen die trillende handen of voeten hebben. Parkinson is zoveel meer dan dat, de klachten van mensen lopen zo uiteen en kunnen zonder dat een buitenstaander het door heeft erg veel leed en pijn veroorzaken. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om Parkinson te genezen. Mensen die het krijgen zitten hun hele leven vast aan deze vreselijke ziekte wat voor sommige mensen echt drastisch hun levensplezier wegneemt. Het geld dat ik hoop in te zamelen gaat naar onderzoeken. Op dit moment lopen er meerdere onderzoeken naar een medicijn om Parkinson te genezen. 

Ik loop deze actie voor mijn broer en andere Parkinson patiënten. Mijn streefbedrag is 500 euro. Help je mee? voel je niet verplicht maar alle kleine beetjes helpen. Ik waardeer je steun enorm. 

Mochten er vragen zijn of wil je eventueel een ervaring met Parkinson met mij delen dan zou ik dat zeer op prijs stellen. En wie weet zie ik je aan de start van de 10Km in Amersfoort!

Alvast bedankt,

Harvey Slagter 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more