10km hardloop4daagse

Léon Engelage

Raised

733
146% reached of my target amount €500

Still to go:

10km hardloop4daagse

 

Op 16, 17, 18 en 19 juli ga ik deelnemen aan een sponsorloop. Ik ga dan vier dagen achter elkaar 10km hardlopen om geld in te zamelen voor het ParkinsonFonds.
Deze hardloopuitdaging is niet alleen een persoonlijke prestatie, maar voor mij ook een mogelijkheid om een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen de ziekte van Parkinson.

 

De ziekte van Parkinson is namelijk de snelst groeiende hersenziekte, een neurologische aandoening die wereldwijd miljoenen mensen treft. De impact van deze ziekte is enorm.
Niet alleen voor degenen die eraan lijden, maar ook voor hun families en dierbaren. Het ParkinsonFonds zet zich in voor baanbrekend onderzoek naar de oorzaken en behandelingen van deze ziekte, en ondersteunt projecten die het leven van mensen met Parkinson verbeteren. Door deel te nemen aan deze sponsorloop wil ik bewustwording creëren en financiële steun bieden aan dit cruciale werk.

 

Mijn motivatie om aan deze sponsorloop mee te doen komt voort uit mijn werk als bewegingsagoog en ParkinsonBoxing-instructeur. Ik maak dagelijks van dichtbij mee hoe Parkinson levens kan veranderen en de uitdagingen waarmee patiënten dagelijks worden geconfronteerd. Dit heeft mij geïnspireerd om in actie te komen en mijn steentje bij te dragen. 

 

 

 

Ik hoop dat u mij wilt steunen in deze missie. Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij een wereld zonder Parkinson. Samen kunnen we een verschil maken! 

 

Alvast hartelijk dank voor uw steun en generositeit.

 

Léon Engelage


Neuroloog prof. dr. Bas Bloem over de ziekte van Parkinson

Available activities:

  • Loper

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more