Dankbaar

02 oktober 2024 10:43

Dankjewel, lieve gulle donateurs! Dankzij jullie werd onze Tilburg Ten Miles niet alleen een sportief maar ook een financieel succes: jullie gaven maar liefst € 5.770 voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Aan ieder van jullie een dikke welgemeende DANKJEWEL.

Er was een ongelooflijke ambiance langs het parcours met muziek, gezelligheid en publiek dat je gewoon vooruit schreeuwt. We kwamen allemaal ontspannen over de finish, zelfs Sebastiaan die last-minute het startnummer van zijn zus Katrien overnam en ongetraind de 10 kilometer uitliep. Zelf heb ik nog nooit zo snel een 10 mijl gelopen. Als ik niet in dit team had gezeten en me niet  gesteund had geweten door zoveel gulle mensen, had ik er never nooit zo hard voor getraind.

Na afloop hebben we nog lekker geborreld met onze fans en natuurlijk de dikke cheque overhandigd aan Yannick van het Parkinsonfonds.

Kon je nog niet bijdragen en wil je ons initiatief toch steunen? Het kan nog altijd! De actiepagina staat nog tot eind oktober open voor donaties. Mag ik de suggestie doen te doneren op naam van mijn nichtje Willemijn Boink? Zij trainde net zo hard, maar werd vorige week geveld door de griep. Willemijn gaat binnenkort de halve marathon van Eindhoven lopen en draagt dan met trots alsnog het T-shirt van het Parkinsonfonds.