Target reached

JEANS-TAS

Closed You can't donate or start fundraising anymore

In 2022 heeft mijn lief de diagnose Parkinson gekregen. Na jaren van allerhande klachten en bezoeken aan verschillende specialisten hebben we nu in ieder geval duidelijkheid. Met de ziekte valt op dit moment nog prima te leven, maar het is ons wel duidelijk dat Parkinson een ernstige ziekte is die uiteindelijk tot invaliditeit kan leiden.

Om het einde van dit slecht-nieuws-jaar positief af te sluiten ben ik een actie gestart om geld in te zamelen voor onderzoek. Parkinson is nog niet te genezen en maar beperkt af te remmen. Daarom is onderzoek hard nodig. Want door onderzoek kan deze hersenziekte beter worden begrepen. Bovendien kan onderzoek helpen om de diagnose en de behandeling van mensen met Parkinson te verbeteren.

Wat houdt mijn actie in?
Van oude spijkerbroeken maak ik leuke, stevige 'tote-bags'. Daar kan je prima boodschappen, studieboeken, sportkleding of anderszins in meenemen. Alle tassen zijn unieke exemplaren, maar allemaal zijn ze ongeveer 50 x 45 cm. Je kunt zo'n tas bestellen door € 20,- of meer te doneren aan deze actie via de link op deze actiepagina en bij de donatie je adresgegevens door te geven.
Let op: omdat de tas per post verstuurd moet worden, moet je de verzendkosten (€5,55) achteraf zelf betalen. Ik stuur je hiervoor een betaalverzoek. 

Wil je alleen doneren en geen tas ontvangen, dan mag dat natuurlijk ook. En als je nog oude spijkerbroeken hebt liggen, ik kan ze goed gebruiken om de tassen van te maken.

Helpen jullie mee?

Graag wil ik iedereen alvast bedanken voor de getoonde interesse en het steunen van mijn actie.

Hartelijke groet,
Anniek