Kalenderactie van Fred 2023

LET OP: Wil je kalender ontvangen? Klik dan op de knop IK WIL DE KALENDER ONTVANGEN. Om de kalender op te kunnen sturen hebben we jouw adresgegevens nodig.

Anoniem doneren kan niet als je de kalender wenst te ontvangen. Heb je tussen 1 oktober en 19 november anoniem gedoneerd en wil je alsnog de kalender ontvangen? Neem dan contact op met Fred of met Stichting ParkinsonFonds en vraag dan naar Marlies. Wij zullen je dan alsnog helpen.

Waarom je graag zou willen bijdragen aan deze actie? Lees het verhaal:

Mijn vrouw had de ziekte van Parkinson. Haar ziekte heeft een grote impact op ons leven en dat van onze kinderen gehad, ook al zijn die reeds jaren het huis uit. Door haar voortdurende achteruitgang is zij in 2019 in een verpleeghuis terechtgekomen. Begin 2023 is zij aan de gevolgen van Parkinson overleden.

Mijn hobby is natuurfotografie en ik heb vorig jaar een internationale prijs gewonnen met een van mijn foto's. Met mijn hobby wil ik actie voeren om geld in te zamelen voor fundamenteel onderzoek naar de ziekte van Parkinson.

Mijn actie houdt in dat ik een fotokalender voor 2024 heb gemaakt en hiervan op eigen kosten 50 exemplaren heb laten drukken. Je kunt mijn kalender bestellen door minimaal € 20,-- of meer te doneren. De kalender heeft een A3 formaat, de wildlife foto's beslaan de helft daarvan, wat  dus overeenkomt met A4.

Wil je alleen doneren en geen kalender ontvangen, dan mag dat natuurlijk ook altijd. 

Ter informatie:

  • de fotokalenders bestel ik pas met meerdere bestellingen tegelijk bij Albelli
  • iedereen die in Breukelen of omgeving woont en de kalender bestelt, zal ik de kalender persoonlijk langsbrengen. 
  • er is een oplage van maximaal 50 stuks
  • verzendkosten moet je zelf betalen en regel je rechtstreeks met mij (Fred).  
  • de kalender ontvang je binnen een maand indien je een minimale donatie van €20,- of meer hebt gedaan via de knop IK WIL DE KALENDER ONTVANGEN.

Graag wil ik iedereen alvast bedanken voor de getoonde interesse en het steunen van mijn actie.

 

Met vriendelijke groet, Fred

PS. Neem ook eens een kijkje op mijn persoonlijke website, klik hier