Still to go:

Natuurlijk zou jij het óók fantastisch hebben gevonden om deel te nemen aan de Nijmeegse vierdaagse maar helaas lukt dat jou niet omdat je door de ziekte van Parkinson de afstand niet redt, of omdat je geen startbewijs kon bemachtigen of omdat je simpelweg met je drukke bestaan niet ziet hoe je het trainen voor de Nijmeegse vierdaagse moet doen. 

NIET GETREURD! Jij kunt van 16 tot en met 19 juli overal ter wereld meelopen en je laten sponsoren. Hoe werkt het?

1. Kies een afstand waar jij je vier dagen lang, elke dag aan commiteert. Je kunt kiezen tussen elke dag minder dan 5km, elke dag 5km en elke dag 10 km.

2. Maak daarna je eigen pagina aan en maak deze zo persoonlijk mogelijk.

3. Deel je pagina met al je vrienden en familieleden en vraag hen om jou te sponsoren tijdens deze MEELOPERS VIERDAAGSE.

4.  Op 16, 17, 18 en 19 juli ga jij naar buiten en wandel jij de afstand die jij hebt gekozen. Je mag zelf weten hoe laat en waar je wandelt als je maar de afstand wandelt waar jij je voor op hebt gegeven. Je mag je wandeling loggen met je sporthorloge of met een app als strava maar het hoeft niet. Je loopt mee naar eer en geweten. Wij controleren je niet. Wij geloven dat je meeloopt vanuit een échte wens om een verschil te maken.

5. Je mag op je actiepagina en op je eigen social media (facebook, instagram, X) jouw wandeldag delen met  #MeeloperParkinsonFonds #ikloopmee