Poëzie voor parkinson

Welkom bij Poëzie voor parkinson. Dit is niet zomaar een gedichtenwedstrijd, dit is een wedstrijd om de strijd te eindigen. Jouw gedicht maakt het verschil in fundamenteel onderzoek en daarmee hebben jouw woorden waarde. Jij schrijft en je vraagt je omgeving om een donatie. Lukt het jou om minimaal 100 euro op te halen en je gedicht voor de jury te krijgen? Dit is Poëzie voor parkinson. Geef je op, schrijf een gedicht, vraag om donaties en vecht voor je plek in de jurybeoordeling en mogelijk ook op de slotavond van 19 december 2023. Hoe? Lees mee!

Wat is Poëzie voor parkinson?

Poëzie voor parkinson is een gedichtenwedstrijd met als doel geld op te halen voor fundamenteel onderzoek. Ieder gedicht telt minimaal 10 regels en elke regel is 10 euro waard. Lukt het jou om VOOR 12 december om Nederlandse tijd 12:00 uur in de middag minimaal 100 euro op te halen? Dan wordt jouw gedicht beoordeeld door een deskundige jury en loop je de kans te worden uitgenodigd voor de slotavond. Jouw woorden hebben waarde. Jouw woorden maken het verschil. Doe je mee? Lees hieronder het stappenplan en geef je op.

Hoe doe ik mee?

  1.  Schrijf een gedicht van minimaal 10 regels.
  2.  Schrijf je in door op de knop IK DOE MEE te klikken.
  3.  Zet jouw gedicht bij MOTIVATIE in stap 2 van het inschrijfproces
  4.  Volg verder alle stappen van het inschrijfproces
  5.  Vraag al je familieleden en vrienden om een donatie.
  6.  Staat jouw teller voor 12 december om Nederlandse tijd 12:00 uur in de middag op minimaal 100 euro? GEFELICITEERD! Jouw gedicht zal door een deskundige jury worden gelezen en je maakt kans op een uitnodiging voor de feestelijke slotavond op 19 december 2023.
  7. Zit jij bij top 10? Dan zal je door één van de juryleden worden gebeld en dan mag jij op de slotavond jouw gedicht voordragen.
  8. Vergeet niet om de avond van 19 december 2023 vast vrij te houden in jouw agenda.

WIJ ZIEN JE GRAAG OP 19 DECEMBER 2023